miercuri, 7 noiembrie 2012

Top 5 "Rujuri Preferate"


Bună tuturor,

Nu sunt adepta rujurilor,nici nu port foarte des ruj pe buze,mai degraba ocazional şi totuşi am câteva preferate pe care le port mai des,aşa că am facut un top 5 al rujurilor mele preferate la momentul respectiv.


Pe locul 1 se afla rujul de la NYX Louisiana,îl ador,îmi place foarte mult pentru că nu îmi usucă deloc buzele,este foarte hidratant,rezistenţa medie,este un produs hipoalergic  şi sincer cred că se afla pe poziţia întâi din cauza culorii.
Nota: 5/4

Locul 2 îl ocupă KIKO nr.84,teoretic acesta ar fi trebuit să fie pe primul loc,dar din cauza culorii l-am poziţionat pe locul 2,nu că nu mi-ar placea nuanţa dar nu o port prea des,să zicem. Este mai puţin hidratant faţă de cel de la NYX însă rezistenţa este una mult mai mare,oferă o culoare intensă cu textură mată precum catifeaua.
Nota: 5/5

Cred că este primul ruj de la Farmasi pe care îl deţin,l-am achizitionat de la targul Romexpo de anul acesta,mai degrabă l-am primit cadou şi am rămas destul de placut impresionată de acest ruj.
Este foarte asemănător cu cel de la NYX,hidratează,rezistenţă medie iar mirosul este încântător.
Nota:5/4

Pe penultimul loc se află Gardenia de la Nyx,este identic cu Louisiana de pe poziţia 1,singura diferenţă fiind culoarea şi ce am uitat să specific aici la ele,este mirosul,deloc plăcut.
Nota:5/4

Iar ultimul loc il ofer rujului de la Fontana Contarini,este hidratant,nu foarte cremos, rezistenţă medie,de asemenea mirosul nu e tocmai plăcut,dar totuşi îmi place.
Nota: 5/4


După cum observaţi am dat doar unui singur ruj  Nota:5/5,acela fiind cel de la Kiko,i-am dat nota cea mai mare deoarece din toate prezentate, din perspectiva mea este cel mai calitativ,rezistenţa maximă,textura mată,hidratant,le are pe toate dar totuşi l-am poziţionat pe locul 2 deoarece clasamentul l-am facut mai mult după culorile preferate.

Indiferent că purtăm s-au nu ruj,mereu dorim să fim frumoase aşa că nu uitaţi ,exfolierea buzelor este importanta la fel şi hidratarea!


Sunt curioasă,care este rujul vostru preferat?

Vă pup,

Pentru întrebări,colaborări sau orice altceva puteţi să îmi scrieţi pe adresa de mail dalyda.makeup@yahoo.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu