luni, 22 august 2011

make-up -vara 2011 (Diva Hair)

Hy girls,

    Astazi va voi prezenta un machiaj cu tema,ultimele tendinte in materie de make-up, vara 2011. Acest machiaj l-am realizat pentru Diva Hair,care in curand vor realiza un proiect unde vor participa bloggaritele pasionate de make-up,eu am fost una din fericitele invitate la acest proiect.
   Tema proiectului consta in realizarea unui make-up cu tendinte,vara 2011, am realizat unul destul de simplu;daca nu stiti noile tendinte puteti puteti da un click aici
   Diva Hair este unul dintre cele mai importante portaluri pentru femei,poti gasi orice despre Frumusete , Cum sa te machiezi si multe altele.

   Concursul se va desfasura pe pagina de facebook DivaHair,unde vor realiza un album special cu toate make-upurile realizate de toate bloggaritele participante.
   Sponsorii concursului sunt:


    Vor fi alese 4 castigatoare,1 cel mai reusit make-up si 2,3 si 4 cele care vor acumula cele mai multe voturi,daca va place ce am realizat va astept pe pagina de facebook DivaHair.ro pentru un mic vot.(concursul va incepe in curand)

  Descrierea machiajului :

Machiajul realizat este unul destul de simplu care il poate realiza cu usurita oricine .
Am mers pe nuante vibrante,vii,specific  sezonului  cald. Pentru ochi am ales turcoazul fiind ideal,deoarece pune in valoare nuanta irusului,turcoazul in combinatie cu bleu este unul extreme de reusit si foarte potrivit pentru acest sezon.  Am ales sa aplic gene false,deoarece contureaza pleoapele  si machiajul iese mult mai evident.
Pentru buze am ales nuanta rosu,ceva mai indraznet,potrivit pentru fetele indraznete,nonconformiste.Cele care nu sunt la fel de indraznete pot opta pentru un ruj bej deschis.

Pasii parcursi:
Am aplicat crema hidratanta,pentru tenul uscat si am asteptat ca aceasta sa intre bine in piele.
Dupa, fondul de ten,SPF 15,bronzerul si pudra,apoi mi-am conturat sprancenele si  am aplicat ceara pentru o fixare mai buna. Apoi am trecut la executarea make-upului propriu-zis.In coltului intern al ochilui am aplicat nuanta turcoaz si in coltul extern bleu si am blenduit bine, am aplicat tusul si genele false.
Dupa ce am terminat cu machiajul ochilor am trecut la buze,cu o pensula mi-am conturat bine buzele cu culoarea rosu iar la final am retusat  micile imperfectiuni cu o pudra translucida.


     Daca aveti vreo intrebare,propunere sau orice altceva va astept sa ma contactati.


   Aveti grija de voi!>:D<  

0 comments:

Trimiteți un comentariu