luni, 16 mai 2011

Review:Apidermaliv-Complex apicol"Veceslav Harnaj"

Hy Girls,
   Acum 2 saptamani am primit mail de la Complex apicol "Veceslav Harnaj"ca voi primi un produs pentru al testa,produsul fiind noua crema pentru ten normal si mixt,Apidermaliv....crema nu a venit singura:D a venit impreuna cu Laptisorul de matca liofilizat si Laptisor de matca omogenizat in miere de salcam.

  •    Parerea lor
    Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare.

  • Parerea mea
   Intreadevar au in mare parte dreptate,crema Apidermaliv este o crema destul de grasa cu textura destul de grea,fiind asa grasa e deajuns sa aplicati un strat foarte mic ptr intreaga fata;este usor de aplicat si se absoarbe aproximativ dupa 15 minute,la aplicare fata este foarte lucioasa si grasa,dar dupa 15 minute crema intra in piele si fata ramane catifelata.Nu este buna sa o folosesti ca baza de machiaj deoarece iti a mult timp ptr a intra in piele,eu o folosesc noaptea dupa demachiere,este foarte buna;)
   Designul este unul"saracacios"dar ce mai conteaza designul cand crema isi face treaba,nu?

  Crema are 40g,textura destu de grasa,miros placut spre mentol,recomandat ptr ten normal si mixt,valabilitate 12 luni,pretul cremei este de 9,13 ron



Produsele care au venit impreuna cu crema->
   1.Laptisorul de matca liofilizat

2.Laptisor de matca omogenizat in miere de salcam

   Toate aceste produse le gasiti aici



0 comments:

Trimiteți un comentariu